Domov

Vabilo - 33. veleslalom

PDF natisni E-pošta
Četrtek, 25 Januar 2018 17:27


 

Spoštovani krajani!

 

Spet je pred vrati tradicionalna vaška tekma Orehka in Drulovke v veleslalomu! Že 33. leto zapored se bomo podali med veleslalomskimi vratci snežnih strmin Soriške planine! Tekma in druženje bo v soboto, 27. januarja 2018.  Organiziran je tudi avtobus za tiste, ki ne želijo potovati s svojim avtom. Cena za smučarje je 25€, za obiskovalce pa 15€. Za podrobne informacije pokličite Zdenko Repnik na telefon 04/23 32 120.

Pridite na prijetno druženje krajanov ! Za žejne in lačne bo poskrbljeno !  Organiziran bo tudi tradicionalni srečelov ! Dobimo se 27. januarja ob 7. uri pred gostilno Karantanija !

 


 

Spoštovani!

Odbor za organizacijo smučanja v krajevni skupnosti Orehek-Drulovka prireja 27. januarja 2018 tradicionalni 33. veleslalom na Soriški planini, katerega se udeležuje vse več ljubiteljev zimskega športa iz naše krajevne skupnosti. Po končanem tekmovanju bo tudi svečana razglasitev rezultatov in srečelov s praktičnimi nagradami sponzorjev te prireditve.

Na Vas se obračamo s prošnjo, da sodelujete kot donator tekmovanja v veleslalomu "KS Orehek-Drulovka 2018" z Vašim prispevkom, za kar vam bomo hvaležni in se vam že vnaprej zahvaljujemo!

Kontaktna oseba je g. Zdenka Repnik, tel. 04/23 32 120 (Pizzerija Karantanija).

Lep športni pozdrav!

Vodja smučarske sekcije:

Milan Pörš

 

 

Srečanje starejših 2017

PDF natisni E-pošta
Četrtek, 14 December 2017 18:37

 

Prostovoljke RK Orehek - Drulovka so skupaj z Osnovno šolo Orehek in ob sodelovanju Sveta KS tudi letos pripravili krajanom, starejšim od 75 let, prisrčno predpraznično srečanje, ki je potekalo v torek, 12. decembra na Osnovni šoli na Orehku. Petošolci in njihovi mentorji so poskrbeli za živahen kulturni program, poln glasbe in plesa, po družabnem delu srečanja pa so se udeleženci tega že tradicionalnega dogodka razšli z željo, da se snidejo spet prihodnje leto.

 


Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

 

Miklavžev bolšjak v Drulovki 2017

PDF natisni E-pošta
Torek, 28 November 2017 20:33

V soboto, 25. novembra, je bilo pred Mercatorjem v Drulovki spet živo. Aktivne krajanke in prostovoljke Rdečega križa v naši Krajevni skupnosti so združile moči in pripravile za izmenjavo ali podaritev polne stojnice predmetov za dom, igrač, otroške in športne opreme, oblačil ter vse skupaj obogatile z domačimi piškoti, adventnimi venčki in voščilnicami, ki so jih naredile same. Njihovemu povabilu so so odzvali tudi krajani in prinesli stvari, ki jih ne potrebujejo več. Dobrodelni namen sejma je bil s tem dosežen.

Še ta teden pa bodo aktivne krajanke in prostovoljke RK izdelale unikatne praznične  voščilnice, s katerimi bo Rdeči križ KS Orehek - Drulovka povabil starejše krajane na že tradicionalno predpraznično srečanje. To bo 12. decembra v Osnovni šoli Orehek.

Prijetno vzdušje s sobotnega sejma smo zabeležili tudi s fotoaparatom in upamo, da se bodo krajani še v večjem številu udeležili prihodnjega bolšjaka v Drulovki.

 

Thumbnail

Thumbnail

Thumbnail

Thumbnail

Thumbnail

Thumbnail

Thumbnail

Thumbnail

Thumbnail

Thumbnail

Thumbnail

 

 

Meritve krvnega tlaka, sladkorja in holesterola - december 2017

PDF natisni E-pošta
Torek, 28 November 2017 20:23

Rdeči Križ - Orehek Drulovka

Območno združenje

Rdečega križa Kranj

KO RK Orehek Drulovka

OBVESTILO

 

Krajevna  organizacija Rdečega križa Orehek Drulovka vas vabi


v soboto, 2. decembra 2017, od 8:00 do 10:00

na preventivne meritve krvnega tlaka, sladkorja in holesterola

Meritve bodo potekale v posebni sobi Pizzerije Karantanija.

Prostovoljni prispevek za meritve kot običajno

 

Vsi, ki si boste preverili krvni sladkor in holesterol, morate biti tešč. S seboj prinesite evidenčni kartonček, če niste prvič in ga že imate.


Predsednica KO RK Orehek Drulovka:

Marija Sokol, l.r.

 


 

Miklavžev Bolšjak Drulšjak 2017

PDF natisni E-pošta
Sobota, 18 November 2017 18:37

Orehek Drulovka Rdeči Križ - Orehek Drulovka

 

 

Miklavžev Bolšjak Drulšjak

Orehek  Drulovka

 

 

Prisrčno vabimo vse krajane in krajanke na dopoldansko prijetno


dobrodelno druženje

v SOBOTO 25. 11. 2017  od 10.  do  12. ure

PRED TRGOVINO MERCATOR V DRULOVKI


Lahko si boste izmenjali ali podarili predmete za dom, igrače, otroško in športno opremo, oblačila..... Vse česar ne boste izmenjali, bo z veseljem prevzel RK Orehek Drulovka in podaril ljudem in otrokom, ki to potrebujejo.


Poseben namen tega dogodka je pomoč ljudem, ki so le te potrebni.

Otroci bodo na prireditvi simbolično obdarovani.


PRIDITE in sodelujte na svoj način! Povabite sorodnike, prijatelje, sosede....,  prinesite kar ne potrebujete, morda potrebuje kdo drug!

Miklavž bo vesel.

 

Dogodek organiziramo aktivne krajanke KS Orehek Drulovka in prostovoljke RK Orehek Drulovka. Dogodek bo v vsakem vremenu.

 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL