Skip to content

OBVESTILA

Zbiranje predlogov za participativni proračun 2025 in 2026

Participativni proračun predstavlja sistem proračunskega financiranja, ki omogoča občankam in občanom neposredno odločanje o porabi proračunskih sredstev.

Višina sredstev na posamezno krajevno skupnost je večja, zato bo lahko izvedenih tudi več projektov v isti krajevni skupnosti v skupni vrednosti 48.000€. 

Rok za oddajo predlogov projektov je 16. junij 2024. Občani lahko oddate svoje predloge projektov na spletni strani www.predlagaj.kranj.si

Glasovanje o predlaganih projektih bo potekalo od 20. septembra do 6. oktobra 2024 prek spleta ter osebno, nato pa bo komisija izglasovane projekte glede na zahtevnost izvedbe razvrstila v izvedbo za leto 2025 oziroma 2026.

PARTICIPATIVNI PRORAČUN ZA LETI 2025 IN 2026 (1)

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.