Skip to content

OBVESTILA

Vabilo na meritve krvnega tlaka, sladkorja in holesterola

KO RK Orehek Drulovka vabi na preventivne meritve krvnega tlaka, sladkorja in holesterola v soboto, 8.6.2024 med 8:00 in 9:30 v posebno sobo picerije Karantanija.
Preberite več

Zbiranje predlogov za participativni proračun 2025 in 2026

Participativni proračun predstavlja sistem proračunskega financiranja, ki omogoča občankam in občanom neposredno odločanje o porabi proračunskih sredstev. Predlagajte projekte za izvedbo znotraj naše KS do 16.6.2024.
Preberite več

Vabilo na meritve krvnega tlaka, sladkorja in holesterola

KO RK Orehek Drulovka vabi na preventivne meritve krvnega tlaka, sladkorja in holesterola v soboto, 9.3.2024 med 8:00 in 9:30 v posebno sobo picerije Karantanija.
Preberite več

OČISTIMO OREHEK IN DRULOVKO 2024 – Vabilo na čistilno akcijo

V okviru 23. tradicionalne čistilne akcije OČISTIMO KRANJ 2024 – Kranj ni več usran, ki jo organizira Zveza tabornikov občine Kranj skupaj z Mestno občino Kranj, vas vabimo, da s skupnimi močmi očistimo naš kraj.
Preberite več

OČISTIMO KRANJ 2024 – Kranj ni več usran

Vabljeni na 23. tradicionalno čistilno akcijo OČISTIMO KRANJ 2024 – Kranj ni več usran, ki jo organizira Zveza tabornikov občine Kranj skupaj z Mestno občino Kranj.
Preberite več

Vabilo na meritve krvnega tlaka, sladkorja in holesterola

KO RK Orehek Drulovka vabi na preventivne meritve krvnega tlaka, sladkorja in holesterola v soboto, 9.12.2023 med 8:00 in 9:30 v posebno sobo picerije Karantanija.
Preberite več

Vabilo MOK na predstavitev rezultatov meritev in študije onesnaženosti zraka v času obratovanja CČN Kranj

V sredo, 13.12.2023 ob 17. uri vabljeni na predstavitev meritev onesnaženosti zraka v KS Orehek Drulovka in študijo vplivov vonjav v času obratovanja centralne čistilne naprave (CČN) Kranj v obdobju od aprila do oktobra 2023.
Preberite več

Vabilo na 38. veleslalom KS Orehek Drulovka in 1. Baskov memorial

Vabljeni na tradicionalni veleslalom, ki bo 27.1.2024 na Rudnem.
Preberite več

Vabilo na srečanje krajanov in krajank KS Orehek Drulovka

Prvo srečanje krajanov in krajank KS bo potekalo v ponedeljek, 22.1.2024 ob 18h v avli OŠ Orehek. Vljudno vabljeni!
Preberite več

Imate vprašanje?
Kontaktirajte nas, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.