Skip to content

Člani sveta v mandatu 2022-2026

Anže-Tršan

Anže Tršan

Anže že celo življenje živi na Orehku, tako da okolje precej dobro pozna. Kot odvetnik dela v domači odvetniški pisarni na Orehku, ko pa pride domov, ga pričakajo žena, hčerka in sin. Sem in tja ga lahko najdete tudi na kakšnem odru, kjer s skupino the Strings preigravajo rock uspešnice. Zagnano in z zaupanjem verjame, da za našo krajevno skupnost s svojim znanjem in izkušnjam lahko v sodelovanju s krajankami in krajani ustvari še boljše okolje za bivanje.

Miha_Rajgelj

Miha Rajgelj

Miha stanuje na Orehku, po domače Pr´Fortun, in izhaja iz družine, ki je bila med prvimi naseljenci na tem območju, kar je v njem pustilo močan pečat pripadnosti, močno željo po ohranjanju kulturne dediščine na eni strani in sodobnim razvojem kraja na drugi. Močno poudarja pomembnost povezovanja krajanov, zato mu je, tako kot novemu Svetu KS, prioritetna naloga vzpostaviti središče oz. trg, na katerem bo moč organizirati kulturne in druge povezovalne prireditve. Izredno ga veseli, da ste glasove dali ekipi, v kateri so mnenja podobna, mišljenja razumna in vizija skoraj identična. To ga navdaja z velikim optimizmom.

Marjan Fajfar

Marjan Fajfar

Marjan svoj prosti čas rad nameni hoji v hribe ter kolesarjenju. Poleti gre rad na morje ter se ukvarja s svojimi vnuki. V mandatu 2018-2022 je bil predsednik krajevne skupnosti ter se z ostalimi člani Sveta zavzemal za razvoj ter ureditev infrastrukture po celotnem območju Orehka in Drulovke, vendar jim to ni zadosti uspelo. Zato se bo v tem mandatu 2022-2026 kot član Sveta še naprej zavzemal za celostno ureditev novega naselja Drulovka, pridobitev prostora za druženje krajanov, ureditev razmerij v športnem parku Zarica, prometno varnost in obnovo cest, ulic ter ostale infrastrukture po našem območju.

Manca Petrovič

Manca Petrovič

Manca študira zdravstveno nego. V prostem času se ukvarja s taborništvom, je namreč načelnica Rodu zelenega Jošta v Stražišču in članica prostovoljnega gasilskega društva Bitnje. Ker v prostem času veliko dela z mladimi, želi svoje izkušnje in znanje deliti tudi v svoji KS. Kot pravi star slovenski pregovor, na mladih svet stoji, zato se bo v krajevni skupnosti Orehek Drulovka zavzemala za mlade, saj želi, da skupnost zaživi v vseh starostnih vejah.

Julija_Kos_Tulipan

Julija Kos Tulipan

Je ponosna mama trem otrokom, vesela žena ter navdušena vrtnarka. Poslovno Julija skupaj z možem uspešno vodi domači podjetji, se dobro znajde s številkami, administracijo in socialnimi omrežji. V krajevni skupnosti želi povezovanja lokalnega prebivalstva ter delo krajevne skupnosti približati vsem starostnim skupinam.

Izdelek brez naslova - 1

Nataša Malgaj

Nataša večino svojega življenja živi na Drulovki. Je komunikativna, rada vrtnari ter se ukvarja z otroki. Svojo umetniško žilico dobro izkorišča pri svojem fotografskem delu, tudi v prostem času, ki ga najraje preživi v hribih. Je mama dveh nadobudnih nogometnih navdušencev, kar pomeni, da je tudi velika navijačica. Za krajevno skupnost Orehek Drulovka želi, da bo varno in prijetno okolje za bivanje.

Blaž Jarc

Blaž Jarc

Blaž je družinski človek, ki tako v zasebnem kot delovnem okolju največ stavi na iskrenost in zaupanje ter razvoj posameznika in okolja. Ceni prijateljstvo in vedno uživa v dobri družbi. Kadar najde kaj prostega časa, ga nameni gibanju in glasbi, zelo rad pogleda kakšen dober film. Zase lahko reče, da rad živi! Lepo je, kadar skupnost aktivno drži skupaj in si skupaj prizadeva za dobre cilje. Verjame, da le skupaj lahko dvigujemo kvaliteto življenja in veseli ga, da s svojim delom v KS lahko k temu prispeva.

Zapisniki sej tega mandata –
REDNE SEJE

Imate vprašanje?
Kontaktirajte nas, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.