Skip to content

Športni park Zarica

Športni park Zarica se nahaja v Kranju, na naslovu Savska Loka 24, in predstavlja pomemben športni objekt v mestu. Park je opremljen z ograjo in pomožnim igriščem z umetno travo. Glavni stadion ima kapaciteto 1000 gledalcev, od tega je 315 sedežev na zidani tribuni. Dodatno je na stadionu še pomožno igrišče običajne velikosti, ki ima dve naravni tribuni – nasipa, s skupno kapaciteto 700 gledalcev. Ob enem od golov na glavnem igrišču in na enem od nasipov na pomožnem igrišču so na voljo sedeži za gledalce. Manjše pomožno igrišče z umetno travo se nahaja ob drugi daljši stranici glavnega igrišča.

Domači klub, ki uporablja objekte v Športnem parku Zarica, je NK Kranj. Park se nahaja v neposredni bližini reke Save, kar daje obiskovalcem priložnost, da med ogledom športnih dogodkov uživajo v naravnem okolju. Zaradi svoje lokacije in infrastrukture park predstavlja pomembno središče za lokalne športne dogodke in dejavnosti.

Sledite nam

Kontaktrajte nas

Imate vprašanje?
Kontaktirajte nas, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.